How to spend a day in Hamburg | Easter at East

Celebrating a fox in Aarhus

breakfastWe celebrated Monjas birthday last thursday and we did so with grace. Since her birthday was on a working day, we couldn’t do anything over-the-top, such as driving to Berlin or Copenhagen for some birthday shopping and dining (even though Monja loves it when her birthday is blown out of proportions), but despite the limitations, the day went pretty well. Besides, we already did this last weekend, when we celebrated her birthday in Hamburg (Easter at East).

Vi fejrede Monjas fødselsdag i torsdags og det gjorde vi på en ret hyggelig facon. Eftersom hendes fødselsdag fandt sted på en hverdag, kunne vi ikke gøre noget vanvittigt, såsom en spontan hyggetur til Berlin eller København (selvom Monja elsker det, når hendes fødselsdag bliver blæst ud af proportioner), men på trods af begrænsningerne, klarede vi det ret godt. Desuden tog vi jo sådan set den tur i sidste weekend, da vi fejrede hendes fødselsdag i Hamborg (Easter at East).

flowers

Martin snuck out of bed an hour earlier than usual to prepare some breakfast and a few presents, serving it all with a glass of fresh orange juice. Yummy. Monja had a day off from work, so she spend the day shopping for flowers to decorate the appartment. A great thing to do if you’ve got the time. We’re loving the edge it adds to our appartment every time we get a bunch of new flowers. Afterwards we went to Möf for a positive experience, which we’ll be sharing a review of very soon. For now, we just wanted to share some photos from the day.

Martin sneg sig ud af sengen en time tidligere end han plejer, så han kunne nå at forberede en ekstra lækker morgenmad og et par gaver, som han serverede sammen med friskpresset juice. Skønt! Monja havde en fridag, så hun tilbragte dagen med at købe blomster til lejligheden. En hyggelig ting at tage sig tid til en gang i mellem. Vi elsker måden, hvorpå lejligheden lige bliver frisket op, hver gang vi køber nye blomster. Aftenen blev tilbragt på Møf, hvor vi blev positivt overraskede, men det kommer der lige et indlæg om senere. Indtil videre må I lige klare jer med nogle skønne billeder fra dagen.

celebrating a birthday celebrating a birthday celebrating a birthday

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

How to spend a day in Hamburg | Easter at East