Great dessert place in Bangkok | After You Dessert Café

How to spend a day in Hamburg | Easter at East

east restaurant hamburgSo, Easter is over and we decided to celebrate it at East in Hamburg, Germany. A foxing good-looking hotel with an amazing restaurant that blew us away. Martin is the only fox with a driver’s license, so he had to do the driving from Aarhus to Hamburg, but fortunately it’s no more than a three and a half hour drive, costing less than 27 €, so it’s an easy and cheap drive. Especially with DJ Monja sitting in the passenger seat. We actually recommend any couple to do a getaway like this every once in a while. The travel is good fun, you get to experience new things and it doesn’t have to take more than a day and a half.

Once we arrived in Hamburg, we did some shopping before checking in at East. Monja loved getting lost in & Other Stories, Zara, Alsterhaus and Habitat. We even got to buy her some early birthday presents, but we’ll be sharing those with you at another time. First, we want to share with you this damn fine hotel.

Vi valgte at tage et smut til Hamborg i påskeferien for at bo på hotellet East, der skulle have den vilde indretning og en af de bedste restauranter i Hamborg. Og det var en skide god idé. Martin er den eneste af os, der har et kørekort, så han blev nødt til at klare køreturen for os, men når det ikke tager mere end 3,5 timer at køre fra Aarhus til Hamborg og det ikke koster andet end 200 kr. i benzin, er det jo slet ikke så slem en tur. Især ikke når Monja sidder ved siden af og leger DJ hele vejen. Vi vil faktisk opfordre alle par til at tage sådan en tur en gang i mellem. Køreturen kan være meget hyggelig, man oplever noget nyt og hele oplevelsen behøver ikke at tage mere end halvanden dag.

Lige så snart vi kom til Hamborg, stod den på shopping indtil vi checkede ind på East. Monja elsker at fare vild i & Other Stories, Zara, Alsterhaus og Habitat, og vi kan slet ikke vente til & Other Stories åbner i Aarhus. Vi snød lidt og fik købt nogle tidlige fødselsdagsgaver til Monja, men dem deler vi med jer på et senere tidspunkt. Først vil vi dele det her fantastiske hotel med jer.

east hotel hamburg review, review, hotel reviews, hamburg hotelseast hotel hamburg lobby

East Hotel
Respecting the old industrial building that the hotel is build inside, the design hotel East has a very unique interior that manages to preserve the red brick walls, whilst giving it all a modern look by introducing some weird, futuristic columns all over the place. A great combination of classic and modern interior design that seriously impressed us. The design was so impressive that we even went on our own little tour in the hotel, just to make sure that we got to see it all. It made for some pretty great photos. The room was a square room in which they’ve tried to make some spacey crossover of a bedroom and a bathroom. They’ve pulled it of pretty well, but if it wasn’t for the place being so high-tech that we didn’t even know how to turn on the lights, the room would have been rather dull to say the least. It has it all, but come on. It’s a square room. No chance of getting lost in here for Monja.

Med respekt for den gamle industri bygning, som hotellet er placeret i, formår indretningen meget unikt at bevare de røde murstensvægge, samtidig med at det hele lige får et moderne look af at indkorpere en masse mærkelige, futuristiske søjler over det hele. En fed kombination af det klassiske og moderne, der virkelig fejede benene væk under os. Stedet var så flot, at vi blev nødt til at tage en rundtur på hotellet for at være sikre på, at vi fik set det hele – og det gav nogle skønne billeder. Selve værelset var bare et firkantet rum, hvori de havde forsøgt sig med en kombination af et soveværelse og et badeværelse, hvilket de – på trods af den besynderlige idé – egentlig fik klaret meget godt. Når det er sagt, er idéen som sagt besynderlig, og selve værelset var faktisk ret kedeligt, hvis man lige ser bort fra, at det var så advanceret, at vi ikke kunne finde ud af at tænde lyset. Der er jo bare tale om et firkantet rum, hvor Monja ingen chance havde for at fare vild.

brugbar2 east hotel hamburg food east restaurant hamburg east restaurant hamburg

Dining at East
A place we wouldn’t mind getting lost in for hours, days or even years, however, is the restaurant at East. Wow. We started out with drinks from the bar along with their super crunchy sushi roll and peking duck sushi roll. We’ve never tried fresher wasabi, soy or ginger and the drinks were perfect. Afterwards Monja had the crispy duck salad, while Martin had the black angus point steak that made “M.A.S.H.” in Aarhus sound like an abbreviation of “Mega-Cash” for being over-priced. The meat melted in our mouths. Completing the perfect dinner, we had their truffle fries with parmesan as side dish. These fries were out of this world. Things could not have been better and we only payed 101,5 € for 5 dishes and 2 drinks.

Restauranten på East er til gengæld et sted, hvor vi ikke ville have noget imod at fare vild i flere timer, dage, sågar år. Hold nu, hvor var det lækkert. Vi fik nogle drinks fra baren, mens vi ventede på vores forretter: super crunchy sushi roll og peking duck sushi roll. Vi har kun få steder fået bedre sushi, men vi har ingen steder oplevet lige så frisk wasabi, soya og ingefær. Som hovedret havde vi bestilt deres Crispy Duck Salad, Black Angus Point Steak og Truffle Fries with Parmesan. Steaken var seriøst så god, at vi er begyndt at tænke på “M.A.S.H.” som værende en forkortelse for “Mega-cash”, fordi de tager sig så godt betalt for ringere kød. Og kartoflerne var jo fuldstændigt overnaturlige. Mums. De kunne ikke have gjort noget som helst bedre, og vi gav ikke mere end 101,5 € for 5 retter og 2 drinks.

east hotel breakfast, breakfast, hamburg, where to get brunch hamburg, brunch hamburg, brunch buffet hamburg, how to spend a day hamburg east hotel breakfast, breakfast, hamburg, where to get brunch hamburg, brunch hamburg, brunch buffet hamburg, how to spend a day hamburg east restaurant hamburg east hotel hamburg

Waking up in Hamburg
The breakfast buffet at East costs 22,5 € and runs until 2 pm in the weekends. That’s pretty legit. We hate the places that forces you into getting out of bed at 7 am, if you want to get some breakfast, but we didn’t have to worry about that here. And 22,5 € seemed a good price, considering the quality of the breakfast buffet. It had everything and then some. Besides the usual, you could mix it up with a self-service waffle station and complimentary champagne. On top of that, Monja was pretty psyched to learn that they offered to make latte with soy milk or lactose free milk instead of regular milk.

Due to the dull room, we rate the hotel at 5/6 foxes

5foxes

while the restaurant scores 6/6 foxes

6foxes

Morgenmadsbuffeten på East koster 22,5 € per mand, og den slutter først kl. 14 i weekenderne. Begge dele er ret legit. Vi hader de steder, hvor man bliver nødt til at komme ud af sengen kl. 7 om morgenen, hvis man skal have en chance for at nå morgenmadsbuffeten, så det passede os fint, at vi ikke skulle bekymre os om det. Derudover var prisen også meget fair, når man overvejer, hvad vi fik for pengene. Der var simpelthen det hele og så lidt til. Udover det sædvanlige i en morgenmadsbuffet, var der mulighed for at lave sig nogle lækre vafler og/eller snuppe sig et glas champagne til maden. Derudover var Monja fuldstændigt i ekstase over at finde ud af, at de tilbød latte med soyamælk eller laktosefri mælk i stedet for almindelig mælk. Selvfølgelig altsammen med i prisen.
Grundet det lidt kedelige værelse, har vi givet hotellet 5/6 foxes, hvor restauranten ikke kan undgå at lande på 6/6 foxes.

Hotel information:
East hotel hamburg
Simon-von-Utrecht-Straße 31 20359 Hamborg Tyskland

 

east hotel hamburg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Great dessert place in Bangkok | After You Dessert Café