Where to eat in Bangkok | Som Tam Nua

Great dessert place in Bangkok | After You Dessert Café

great dessert places in bangkok, after you honey toast bangkokWe’ve been to a lot of dessert places in Bangkok (which is awesome), but doing so has taught us something about desserts in Thailand that is less than awesome (awe-not-so-much?): looks can be very deceiving. For some reason a lot of the dessert places here care more about, how to make the desserts look good, instead of, how to make them taste good. Very short-sighted business strategy. Yes, the good-looking cakes may attract a few new customers, but it’s hard to imagine that it would actually generate any regulars, once people realize that the cakes taste like unflavored butter. Unless you like unflavored butter.. Personally we like the cakes that are good-looking AND tasty at the same time, but if we had to choose between looks and taste, we would probably stay away from the good-looking “chocolate cake” that is full of “chocolate flavored confectionery” instead of actual chocolate. Ew. Unfortunately for us, it seems impossible to know beforehand if you’re getting the real deal or not, since there’s a lot of fake advertising going on in this country once it comes to chocolate, but luckily for you, this blog isn’t about the fair share of crappy cakes that we’ve tried, as much as it’s about the places you’d be foolish not to try. After You Dessert Café is such a place.

Vi har været på en masse dessertcaféer i Bangkok, hvilket er lækkert, men det har desværre også lært os noget om desserter i Thailand, der desværre er knap så lækkert: skinnet bedrager. Af uforklarlige årsager, fortrækker mange caféer at fokusere på udseendet af desserterne frem for smagen. Meget kortsigtet forretningsplan. Selvom det muligvis tiltrækker nye kunder, er det svært at forestille sig, at folk kommer igen, når først de opdager, at kagerne praktisk taget bare er en klump smør uden smag. Medmindre man godt kan lide at spise en klump smør uden smag.. Personligt er vi lidt mere til kager, der både ser godt ud OG smager skønt, men hvis vi absolut skulle vælge i mellem de to, ville vi nok takke nej til ”chokoladekagen”, der på trods af det skønne ydre er fuld af chokolade erstatninger frem for ægte chokolade. Adr. Desværre for os er det nærmest umuligt at vide på forhånd, om man får det ene eller det andet servereret, da de har et ret abstrakt forhold til falsk markedsføring i dette land, når det kommer til chokolade, men heldigvis for jer handler denne blog ikke om alle de klumper smør, vi må kæmpe os igennem – det handler om de kager, I bliver nødt til at prøve. De kager findes bl.a. hos After You Dessert Café.

after you interior

After You Dessert Cafe is one of the places capable of pleasuring your eyes as well as your taste buds. As the name suggests, this place is all about the desserts. And they have nailed it. Their desserts look great and they taste fantastic. Yummy. But why stop there? On top of perfecting their desserts, After You Dessert Café has managed to make their interior design just as instagram-worthy as the cakes (if you need to post about anything else than cake, that is) and we love it. You can follow us on instagram @fox_faces if you want to know how much we are about great interior design and delicious cakes. The interior design is kept basic with the use of wood and blackboards, but it’s creating a very elaborate aura of coolness and awareness that lets you know that this place is the real deal. This place is about real chocolate and real desserts. In fact, this is one of the things that surprised us the most: After You Dessert Café uses legit ingredients. We ordered their Ferrero Rocher Honey Toast and that’s what we got – honey toast with Ferrero Rocher and not some lame Fakero Rocher substitute. We paid 8€ for 1 Ferrero Rocher Honey Toast and 1 Iced Matcha Latte, so the price is just as legit as the quality of the ingredients.

After You Dessert Café formår at bage kager, der fryder ens øjne lige så meget, som de behager ens smagsløg. Mmm. Som navnet antyder, har de kun med desserter at gøre. Og det har de bare styr på. Desserterne ser så lækre ud og de smager bare skønt. Mums. Derudover har de formået at gøre indretningen af deres caféer lige så Instragram-venlige som deres kager (hvis man altså behøver at poste andet end billeder af kager) og det er vi bare vilde med. I kan følge os på Instagram @fox_faces, hvis I vil se, hvor vilde vi er med lækre indretninger og skønne kager. Deres indretning er holdt ret simpel med brugen af træ og tavler over det hele, men de får meget bevidst skabt en cool og detaljeorienteret stil, der klart udstråler, at de har styr på tingene. Det her sted handler om rigtige desserter og rigtig chokolade. På baggrund af de problemer vi har haft med at finde dessertcaféer, der bruger rigtig chokolade, er det faktisk noget af det mest positive ved After You; deres ingredienser er bare i orden. Vi bestilte deres Ferrero Rocher Honey Toast og det var lige, hvad vi fik. Honey Toast med Ferrero Rocher og ikke en eller anden tam Fakero Rocher substitut. Vi gav 8€ for 1 Ferrero Rocher Honey Toast og 1 Iced Matcha Latte, så priserne er lige så legit som kvaliteten af ingredienserne.

after you honey nutella toast after you bangkok, after you dessert, after you, after you honey toast

Their motto is “There’s always room for dessert” and they’re right. There’s always room for one of their desserts and not only has a lot of people noticed this, a lot of people seem to be taking it a bit too literally as well. No matter the time of day, there’s a massive line in front of After You Dessert Café. Fortunately a massive line doesn’t necessarily equal a massive waiting time, as their aura of coolness and awareness strikes again. Being more than regularly organized and service-minded they always manage to minimize the waiting time as much as possible and we barely had to wait 10 minutes to get a table. Completing the quality of the service and the desserts was the free iced tea that you could enjoy while waiting to be served. Perfection. 6/6 foxes

6foxes

Med et motto der lyder ”There’s always room for dessert”, rammer de nok en gang hovedet på sømmet. Der er altid plads til en af deres desserter og det er gået op for mange flere end de her to ræve. Der er altid kø til After You, uanset hvornår man kigger forbi, så ikke nok med at alle lader til at have forstået budskabet, så kunne meget også godt tyde på, at folk muligvis tager sloganet lidt for bogstaveligt. Heldigvis er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man skal vente længe, for her slår After You endnu en gang til med deres coolness og overblik. Ved at være mere end almindeligt serviceminded og organiserede, formåede de at finde et bord til os på under 10 minutter. For at fuldende servicen tilbyder de gratis iste, mens man venter på at blive betjent. Smukt! 6/6 Foxes.

foxfaces reviews

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Where to eat in Bangkok | Som Tam Nua