The best coffee in Aarhus | La Cabra Coffee, Aarhus

Where to eat in Bangkok | Som Tam Nua

som tam nua chicken
Anyone who has ever been to Thailand knows what we’re talking about, when we say that you get great service everywhere in this country. No matter where you go, you’ll be greeted with a wai and a big smile. It’s extremely difficult to find a place, where this isn’t the case. Still, we managed to find that place in Siam.

Som Tam Nua has restaurants located in Siam Square and in Siam Center. You’ll recognize Som Tam Nua from a waiting staff that consists of a bunch of teenagers with this too-cool-for-school attitude that apparently forces them into caring more about keeping their hair as sticky as sticky rice than caring about serving the customers. We’ve been there a couple of times and every time they’ve forgotten all about us. If you order more than 2 dishes and drinks, you can be sure that they’ve forgotten half of it. Still we come back to this place to experience the same thing over and over. Why? The same reason you should visit the one place in Thailand that hasn’t got any of the exceptional service that the rest of the country is known and praised for. The food…

Enhver der har været i Thailand kan skrive under på, at man får den mest fantastiske service, uanset hvor man træder ind. Alle steder bliver du mødt af et wai og et stort smil, der lader dig føle dig velkommen. Det er praktisk taget umuligt at finde et sted, hvor det ikke er tilfældet i Thailand. På trods af det formåede vi at finde netop det sted i Siam Square.

Som Tam Nua har restauranter i Siam Square og i Siam Center, som ligger ved BTS-stationen “Siam”. Hvis du er omgivet af en flok oversmarte teenagere, der giver flere foxes for at sætte håret frem for at betjene kunderne, så er du det rigtige sted. Servicen er ganske enkelt helt forfærdelig her. Vi har været der et par gange og hver gang har oplevelsen været den samme. De glemmer halvdelen af vores bestillinger og lader ikke rigtigt til at bekymre sig om det. På trods af det har vi været der et hav af gange. Hvorfor? Af samme grund vi anbefaler andre at udsætte sig selv for landets ringeste service. Maden…

Som tam nua, bangkok, thailand, food, tom yum bangkok, som tum, northern thai food, spicy food, where to eat bangkoksom tam nua fried rice noodles bangkok

The food at Som Tam Nua is fantastic. Simple as that. It genuinely frustrates us because of the horrible service, but it’s a fact that you must try their food even if the lack of service is going to piss you off. We recommend trying their Som Tam mixed with rice noodles, fried chicken, charcoaled pork neck and their fried rice noodles with shredded dried pork as these dishes almost make up for the poor treatment you’ll get at Som Tam Nua.
If you know beforehand that you just won’t be able to tolerate less than decent service, we’ve actually concluded that Som Tam Nua in Siam Center has better service than the one in Siam Square. It’s still not great service, but it’s better than what you’ll get in Siam Square. However, the Som Tam Nua in Siam Square has better food, so this creates a bit of a dilemma. We usually go for the one in Siam Square, because the food there is good enough to ensure that no matter how many times they manage to piss us of, we’ll be back for more great food, but it’s for you to decide if you care more about service or food.
Either way, with the service (or lack thereof) costing this place a fox or two, we’ve decided to rate Som Tam Nua at 4/6 foxes

4foxes

Maden hos Som Tam Nua er helt fantastisk. Så simpelt er det. Det er til stor frustration for os, at vi ikke kan blive væk fra den elendige behandling, men maden er bare så god, at man bliver nødt til at prøve den, uanset hvor gal man bliver over betjeningen. Vi kan anbefale deres “Som Tam mixed with rice noodles”, “fried chicken”, “charcoaled pork neck” og deres “fried rice noodles with shredded dried pork”, da disse retter næsten udligner manglen på service. Hvis du på forhånd kender dig selv godt nok til at sige, at du ganske enkelt ikke kommer til at tolerere den dårlige betjening, er vi faktisk kommet frem til, at de behandler en lidt bedre på Som Tam Nua i Siam Center. Det er ikke prangende, men det er trods alt bedre service end den du finder på Som Tam Nua i Siam Square. Når det er sagt, bliver det desværre på bekostning af maden, da maden faktisk smager bedre på Som Tam Nua i Siam Square, så det skaber jo lidt af et dilemma. Vi plejer at tage på den i Siam Square og så banke hovedet i bordet, mens vi venter på, at al vores mad bliver serveret. Det fungerer faktisk fint, for når maden så kommer, er den altid så god, at vi højst sandsynligt kommer igen (lige så snart hovedpinen har fortaget sig). Man styrer selvfølgelig selv, om man giver flest foxes for service eller smag.
Uanset om man er til det ene eller det andet, har vi i hvert valgt at lade den manglende service koste 1 eller 2 foxes i vurderingen af dette sted, så vi ender på 4/6 foxes

Som tum nua, bangkok, where to eat bangkok, best thai food in thailand, traditional thai food, som tum, where to eat som tum bangkok, places to visit bangkok, best som tum, chicken, papaya salad, som tum nua, siam square food, food near siam, food near paragon, where to eat spicy food bangkok, spicy som tum

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The best coffee in Aarhus | La Cabra Coffee, Aarhus