Liveliest hotel in Bangkok | W Bangkok

The best coffee in Aarhus | La Cabra Coffee, Aarhus

La cabra interior design with wood and cobber

Imagine that you are strolling down the street and the following thought hits you: “I feel like getting one of the best cups of coffee in the country today”. Most places it would prove difficult to actually accomplish said thought. Not if you’re in Aarhus.

We mentioned in our post about W Bangkok that we love eating. That’s true, we do, but we forgot to mention that we also love great interior design and amazeballs coffee – but who doesn’t? Luckily for us, La Cabra in Aarhus has both. The coffee place almost looks as great as the coffee tastes. And the coffee is flawless. The interior consists of a great mixture of cobber and wood, which gets a big paw-up from this pair of foxes.

Forestil dig lige, at du går en lille hyggetur, da følgende tanke strejfer dig: ”det ville faktisk være o.k. med en af verdens bedste kopper kaffe lige nu”. De fleste steder kunne det godt vise sig en svær opgave rent faktisk at følge den tanke til dørs. Det er ikke tilfældet, hvis du befinder dig i Aarhus.

Vi fik lige nævnt i vores indlæg om W Bangkok, at vi elsker at spise. Den er god nok, det gør vi. Det vi til gengæld ikke fik med er, at vi også er helt pjattet med lækkert interiør og en god kop kaffe – men hvem er ikke det? Til vores fordel finder man begge dele på La Cabra i Aarhus. Caféen ser næsten lige så godt ud, som kaffen smager. Og kaffen sidder lige i øjet. Indretningen består af en skøn kombination af cobber og træ, der får en kæmpe pote herfra.

la cabra coffee review

We definitely feel that La Cabra has managed to create a perfect harmony of great interior design and greater coffee. Being able to do so often requires something very special or extraordinary. So what’s the secret behind their perfect setup? In this case it’s actually quite simple and you’ll notice as soon as you enter the door at La Cabra: this lot actually genuinely cares about great coffee. La Cabra is a café, coffee roastery and a coffee shop all at once, creating an amazing coffee atmosphere that you’ll have a very hard time finding anywhere else.
You can read a bit more about their interest in great coffee on their website: La Cabra Coffee Roasters

Such dedication and care deserves 6/6 foxes

6foxes

Vi føler helt bestemt, at La Cabra formår at skabe en perfekt harmoni med kombinationen af en flot indretning og velsmagende kaffe. Det kræver ofte lidt ud over det sædvanlige at præstere, og man opdager også hurtigt, hvad de har hos La Cabra, som mange andre mangler. De giver rent faktisk en fox for god kaffe. La Cabra er en Café, et kafferisteri og en kaffeforhandler på én gang, hvilket bidrager til en gennemført kaffe atmosfære, som man bliver ramt af lige så snart man træder ind ad døren.
Man kan læse lidt mere om deres forkærlighed for god kaffe på deres hjemmeside: La Cabra Coffee Roasters

Den store dedikation og omhu fortjener 6/6 foxes

lacabradesklacabrala cabra front

 

2

 • Style lab

  Hvor ser det lækkert ud! Gid man boede nær Aarhus…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Foxfaces

   Det er helt klart et besøg værd, hvis du kommer til Aarhus 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Liveliest hotel in Bangkok | W Bangkok